Cmore kampanjkod 3 månader gratis

Vi har nu möjlighet att erbjuda Cmore kampanjkod 3 månader gratis från Nordicbet. Det gör att du kan se början på Allsvenskan i fotboll och avslutningen av SHL-Hockey 3 månader gratis från C-More.

Hämta din CMORE kampanjkod hos Nordicbet här

Cmore kampanjkod

Cmore kampanjkod 3 månader gratis från Nordicbet

Nordicbet i samarbete med CMORE erbjuder dig alltså 3 månaders gratis CMORE abonnemang. Spela bara för 200 kr på SHL hos Nordicbet så får du 3 månader C More Sport, film och serier UTAN BINDNINGSTID! Gör så här:

1. Registrera ett konto hos Nordicbet och anmäl dig till kampanjen här.
2. Lägg ett spel på SHL för minst 200 kr med odds på minst 1,50. Notera att du måste anmäla dig till kampanjen först.
3. Nordicbet mejlar ut C More-koden till e-posten du registrerat dig med inom 48 timmar efter placerat spel.

Nu är det bara att njuta av din Cmore kampanjkod som ger dig 3 månader gratis utan bindningstid. Det innebär att du kan se ett brett utbud av sport, filmer och serier hela våren. Du väljer själv när du vill säga upp ditt abonnemang.

Live stream SHL- Hockey 2017

Med CMORE kan du se den spännande upplösningen av den svenska hockey ligan SHL helt gratis i tre månader. Det innebär att om du skaffar abonnemanget idag så ser du de sista omgångarna i SHL och hela slutspelet. SHL 2017 kunde inte bli mer spännande när lag som Frölunda, Hv71, Skellefteå och Växjö gör upp om Sm-guldet. Men skynda erbjudandet går ut den 31 januari 2017.

Till Nordicbet

Live stream Allsvenskan 2017

Allsvenskan i fotboll är bara några månader bort och just nu spelas det en mängd träningsmatcher från de allsvenska lagen. Dessa matcher kan du se helt gratis med detta erbjudandet också. Du får också de första omgångarna i Allsvenskan om du nappar på kampanjen redan nu.

Nya kunder till Nordicbet får dessutom en odds bonus på 1000 kronor. Så om du sätter in 1000 kr har du dubbelt upp på kontot att spela för.

Till Nordicbet