Free live stream El Clasico 1 mars 2020

Dags för free live stream El Clasico 1 mars 2020, när Real Madrid möter Barcelona kl 21.00 på söndagskvällen. Extra viktig blir matchen i år då La Liga tabellen är jämnare än någonsin. Du kan spela på matchen och ser den gratis hos Unibet.

EL Clasico 1 mars 2020

Få matcher är så intressanta som El Clasico. I år är det jämnare i ligan än någonsin och intresset för El Clasico den 1 mars 2020 är enormt!

Real Madrid har på 12 hemmamatcher 8 segrar och 4 kryss. Det är alltså inget lag som vunnit mot Real på Santiago Bernabeu denna säsongen. Samtidigt är det så att Barcelona har varit ett klart mycket bättre hemmalag än Real i år. Katalanernas enda poängförlust på Camp Nou kom mot just Real Madrid. Första mötet denna säsong slutade 0-0 i en match där Real var det något bättre laget.

Barcelona har varit enormt starka på hemmaplan, men borta har spelet inte alls fungerat. Där har man bara 5 segrar på 12 matcher och det är inte alls Barca-klass. Nu är det bortaplan igen mot ett formstarkt Real och då tror vi att Barcelona kan få det riktigt tufft.

Speltips – Vi vågar oss på ett försiktigt speltips på El Clasico den 1:e mars 2020 och då blir det att Real Madrid tar hem alla tre poängen och gör ett litet ryck i ligan!

Free live stream Real Madrid – Barcelona

Det finns ett bra spelbolag som vi kan rekommendera när det gäller Free live stream Real Madrid – Barcelona och det är Unibet. Det enda som krävs för att ta del av live streaming utbudet är att du har ett spelkonto hos Unibet med pengar på.

Livestreamingen på La Liga hos spelbolaget Unibet kommer via deras Unibet TV. Den finns i livebetting klienten och ger dig stream på en del av din skärm. Det gör det enkelt för den som vill betta och tittat på matchen via free live stream samtidigt.

Hos Unibet visas Serie A, La Liga, och Ligue 1. Även här visas utvalda FA och ligacupmatcher. Till Unibet

✅ Hur ser man El Clasico 2020 via free live stream?

Registrera ett spelkonto hos Unibet och gör en valfri insättning. Se därefter El Clasico via live stream hos Unibet

✅ När spelas El Clasico?

Matchen mellan Real Madrid och Barcelona spelas 1 mars 2020 och matchstart är kl 21:00.

Superodds på El Clasico 1 mars 2020

Superodds på El Clasico 1 mars 2020

888Sport har via våra länkar ett superodds på El Clasico. Nya spelare får 12 ggr pengarna på att Real Madrid vinner och 17 ggr pengarna på att Barcelona vinner! Du kan satsa upp till 50 kr på dessa otroliga odds! Till erbjudandet