El Clasico 24 oktober 2020 – Live stream

Nu är det återigen dags för free live stream El Clasico 24 oktober 2020, när Barcelona möter Real Madrid kl 16.00 på lördagen. Real Madrid har startat bäst och ligger trea i La Liga tabellen. Barcelona ligger 3 poäng bakom och kan krypa närmre. Du kan spela på matchen och ser den gratis hos Unibet.

El Clasico 24 oktober 2020

Få matcher är så intressanta som El Clasico. I år är det börjar på säsongen för båda lagen och El Clasico den 24 oktober 2020 kan bli vägvisande hur det kommer gå framöver och vem som till slut vinner hela La Liga.

Barcelona har haft det riktigt tufft det senaste och nu försöker man börja om på nytt med en ny manager i form av Ronald Koeman. Suarez fick lämna till Atletico Madrid under uppmärksamma former och det är kaos hos supportrarna. Det har till och med gått så långt att de kräver en misstroenderöstning mot presidenten. Messi har kommit tillbaka och är spelklar till El Clasico. Det är fullt fokus nu mot matchen mot Real.

Real Madrid är på de första matcherna obesegrade och har tre vinster och en oavgjord. Innan matchen mot Barcelona ska man även möta Cadiz på hemmaplan och där slutade det med en chockförlust- Men samtidigt brukar matcherna mot Barcelona leva sina egna liv och tidigare form och händelser kastas i papperskorgen. Utan publik är det ändå fördel för Real i denna matchen.

Speltips – Vi vågar oss på ett försiktigt speltips på El Clasico den 24 oktober 2020 och då blir det att Real Madrid tar hem alla tre poängen och gör ett litet ryck i ligan!

Free live stream Barcelona – Real Madrid 24/10

Det finns ett bra spelbolag som vi kan rekommendera när det gäller att se Barcelona – Real Madrid och det är Unibet. Det enda som krävs för att ta del av live streaming utbudet är att du har ett spelkonto hos Unibet med pengar på.

Livestreamingen på La Liga hos spelbolaget Unibet kommer via deras Unibet TV. Den finns i livebetting klienten och ger dig stream på en del av din skärm. Det gör det enkelt för den som vill betta och tittat på matchen via free live stream samtidigt.

Hos Unibet visas Serie A, La Liga, och Ligue 1. Även här visas utvalda FA och ligacupmatcher. Till Unibet

✅ När spelas El Clasico 2020?

✅ Nästa El Clasico spelas 24 oktober mellan Barcelona – Real Madrid på Camp Nou. Matchstart kl 16:00 och du ser matchen live hos Unibet

✅ Vem vinner årets El Clasico den 24 oktober?

✅ Vårt speltips blir att Real Madrid tar hem matchen denna gången.