Free live stream Atletico Madrid – Barcelona den 14 Oktober 2017

Här hittar du info om free live stream Atletico Madrid – Barcelona den 14 Oktober 2017. Du ser matchen gratis hos Unibet
Allt som behövs är ett spelkonto med pengar på så ser du alla matcher i La Liga helt fratis inklusivet Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla och Valencia!

Free live stream Atletico Madrid - Barcelona den 14 Oktober 2017

free live stream Atletico Madrid – Barcelona

Du kan se den spännande La Liga matchen mellan giganterna Atletico Madrid och Barcelona den 14 oktober 2017 gratis hos Unibet. Du ser matchen helt gratis så länge du har pengar på ditt spelkonto.

Gör så här för att se Atletico Madrid – Barcelona
1. Registrera ett spelkonto hos Unibet
2. Gör en insättning på minst 100 kr
3. Klicka upp Livestreaming och alla matcher med Unibet TV symbolen går att se gratis.
4. Detta inkluderar spanska La Liga, franska Ligue 1 och tyska Bundesliga!

Inför matchen Atletico Madrid – Barcelona

Atletico Madrid står på 15 poäng efter 7 spelade omgångar i La Liga tabellen och återfinns på en fjärde plats i La Liga tabellen. Laget har vunnit 4 matcher och spelat tre oavgjorda. Precis som förra året har Atletico problem att vinna bortamatcher. Hemma har de idel segrar men på bortaplan har det blivit 2 segrar och 3 oavgjorda på fem matcher.

Barcelona var aldrig riktigt nära att utmana Real Madrid om ligaguldet förra året. Nu i år är det skillnad och Barca har 7 raka segrar och öser in mål. Messi har visat storform nu när han slipper spela med Neymar.

erbjudanden Atletico Madrid – Barcelona

Free live stream Atletico Madrid - Barcelona den 14 Oktober 2017 -Se Atletico Madrid – Barcelona gratis!
– Unibet visar matchen helt gratis i sin livestreaming tjänst så länge du har pengar på ditt spelkonto. Nya spelare får dessutom 200% oddsbonus upp till 1000 kr. Sätt in 500 kr och du har 1500 kr på ditt spelkonto!
Till Unibet

Speltips Mr GreenDubbel vinst på matchen från Mr Green
Mr Green har en helt ny startbonus till alla som vill spela på sport. Den som bettar på matchen kan få sin vinst dubblad upp till maximalt 5000 kr! Din insats på ditt första spel får vara max 500 kr! Till Mr Green