Free live stream Atletico Madrid – Barcelona 1 dec 2019

Vi ger dig Free live stream Atletico Madrid – Barcelona den 1 december 2019. Matchen spelas kl 21:00 på Wanda Metropolitano. Fyran Atletico tar emot ettan Barca i La Liga och du kan se matchen gratis hos Unibet.

Det skiljer bara 3 poäng i La Liga tabellen till Barcelonas fördel. Skulle Barca vinna blir det ett 6 poängs försprång. Men Skulle Simeones lag vinna har de kommit ikapp hela försprånget.

Free live stream Atletico Madrid - Barcelona 1 dec 2019

Live stream Atletico Madrid – Barcelona

Atletico Madrid har haft svårt att framförallt på bortalplan i ligan. Men hemma är man forfarande svårslagna. Med Costa och nye Stjärnskottet Joao Felix har man ett bra lag. Kan man utmana Barcelona?

Barcelona har även dom haft problem på bortaplan och de har redan 3 förluster i ligan på bortaplan. Nu möter man ett av ligans bästa hemmalag. Vi tror att Messi och company får det svårt.

Du ser och spelar på matchen hos Unibet

Live Stream La Liga 2019

Det finns ett bra spelbolag som vi kan rekommendera som ger dig Free live stream mellan Atletico Madrid – Barcelona och det är Unibet. För att ta del av live streaming utbudet krävs att man har ett spelkonto med pengar på.

Livestreamingen hos Unibet sker via deras Unibet TV tjänst. Du hittar den i livebetting sektionen och där visas sedan en stream på en del av din skärm. Det gör det väldigt enkelt för den som vill spela på matchen och samtidigt titta på den via free live stream.

Utbudet av livestreaming är enormt hos Unibet. Det visas förutom La Liga även Bundesliga, Serie A och Ligue 1. Även här visas utvalda FA och ligacupmatcher.

På senare tid har de även köpt in massor av amerikansk sport och de visar NFL, MLS, NBA och MLB Baseball i sitt utbud.

Detta sammantaget gör att Unibet är ett av de bästa spelbolagen i Sverige. Nya kunder till Unibet får just nu 3 olika bonus välkomstbonusar att välja på:

  • För det första kan du välja 100% upp till 2000 kr. Allt du sätter in dubblas upp till 2000 kr.
  • För det andra kan du välja 500% upp till 500 kr. Sätt in 100 kr och du har 600 kr att spela med.
  • Andra Chansen är en bonus som ger dig upp till 500 kr tillbaka vid förlust.
  • Regler och villkor gäller för alla bonusarna och du måste vara 18+ för att spela hos Unibet.

Till Unibet