Free live stream Bayern – Dortmund 9 nov 2019

Vi ger dig Free live stream Bayern – Dortmund den 9 november 2019. Matchen spelas kl 18:30 på Signal Iduna Park tidigare Westfalen Stadion. Det är dags för ”Der Klassiker” i Tyska Bundesliga och då är det möjligt att se matchen gratis hos Unibet.

Matchen mellan två av Tysklands mest framgångsrika klubbar är väldigt viktig just nu då Bayern München precis avskedat sin tränare och Dortmund funderar på samma sak. Vem vinner?

Free live stream Bayern - Dortmund 9 nov 2019

Free live stream Der Klassiker 2019

Bayern München har gett Nico Kovac sparken efter chockförlusten med 5-1 i ligan mot Frankfurt förra helgen. Man befinner sig för närvarande på fjärde plats i Bundesliga. Till matchen mot Dortmund kommer assisterande tränaren Hans Flick att leda laget.

Borussia Dortmund har även dom haft problem i inledningen av ligan och de funderar också över tränaren Favres vare eller inte vara. Nu vann man en mycket dramatisk match i veckan mot Inter där man vände underläge 0-2 till vinst 3-2. Dortmund ligger på andra plats i Bundesliga

Du ser och spelar på Der Klassiker hos Unibet

Live Stream Borussia Dortmund – Bayern München 2019

Det finns ett bra spelbolag som vi kan rekommendera som ger dig Free live stream mellan Dortmund – Bayern 2019 och det är Unibet. För att ta del av live streaming utbudet krävs att man har ett spelkonto med pengar på.

Livestreamingen hos Unibet sker via deras Unibet TV tjänst. Den ligger placerad i deras livebetting sektionen och där visas sedan en stream på en del av din skärm. Det gör det väldigt enkelt för den som vill spela på matchen och samtidigt titta på den via free live stream.

Utbudet av livestreaming är enormt. Hos Unibet visas förutom Bundesliga även La Liga, Serie A och Ligue 1. Även här visas utvalda FA och ligacupmatcher.

På senare tid har de även köpt in massor av amerikans sport och de visar NFL, MLS, NBA och MLB Baseball i sitt utbud.

Detta sammantaget gör att Unibet är ett av de bästa spelbolagen i Sverige. Nya kunder till Unibet får just nu 3 olika välkomstbonusar att välja på. Här kan du läsa mer om bonusar hos Unibet

Till Unibet