Free live stream El Clasico 28 oktober 2018

Dags igen för free live stream El Clasico och matchen spelas på Camp Nou den 28 oktober 2018. Det finns flera alternativ för att se den gratis och dessa listar vi här på freelivestream.se!

Free live stream El Clasico 28 oktober 2018

El Clasico 28 oktober 2018

El Clasico är de största matcherna under säsongen. Det är egentligen bara Champions League finaler och ett VM eller EM slutspel som kan mäta sig med de spanska giganternas kamp. Världens bästa spelare finns som vanligt på plan och mötet den 28 oktober på Camp Nou är inget undantag.

I år har båda lagen startat sämre än förväntat och inget av lagen leder ens ligan efter 8 spelade omgångar. Det gör istället Sevilla på 16 poäng. Barca ligger på andra plats med 15 poäng och Real Madrids 14 poäng ger dem en fjärde plats i ligan just nu.

Om man skall tror flera speltips på el clasico 28 oktober så blir det Barcelona som tar hem segern!

Live Stream El Clasico

Det finns två bra spelbolag som erbjuder gratis live stream på El Clasico 28 oktober 2018 och det är Bet365 och Unibet. Båda kräver att man gör en insättning med sedan ser man alla La Liga, Serie A och Ligue 1 matcher helt gratis. Men ser även de engelska topplagen när de spelar i liga eller FA cuperna. Dock visar de inte Premier League eller Champions League.

LiveStream Bet365

Bet365 livestream har det största utbudet av gratis sport. Här streamas över 10.000 olika fotbollsmatcher varje år. Framförallt är det La Liga som är populärt och givetvis då även EL Clasico matcherna. Förutom La Liga är även Serie A stort hos dem liksom Ligue 1 med PSG i spetsen. Du ser även de engleska topplangen Man City, Liverpool, Chelsea, Tottenham, Arsenal och Man Utd när de spelar i ligacupen eller FA Cupen. Där har Bet365 köpt in nästan alla matcher och oftast visar de de bästa lagen.

Livestreaming hos Bet365 är en egen funktion hos Bet365 som du hittar genom att klicka på livestreaming i menyn. Där hittar du sedan ett schema för de kommande dagarna och kan sortera på vilka sporter du vill se deras streaming utbud på. Till Bet365

LiveStream Unibet

Livestream hos Unibet sker via deras Unibet TV tjänst. Den ligger inbäddad i deras livebetting och där visas sedan en stream på en del av din skärm. Det gör det enkelt för den som vill spela på matchen och samtidigt titta på den. Utbudet är ungefär detsamma som hos Bet365 men något tunnare. Hos Unibet visas La Liga, Serie A och Ligue 1. Även här visas utvalda FA och ligacupmatcher. Givetvis får du även free live stream El Clasico 28 oktober 2018 och kan därmed se världens bästa spelare! Till Unibet

Erbjudanden EL CLasico

Här kommer vi att lista erbjudan på matchen när den börjar närma sig.