Free live stream ESports 2019

Vi kan nu tipsa om att du kan se free live stream ESports 2019 hos Unibet. De är de populära ligorna LCS, LEC och LCK för League of Legends som visas via gratis streaming.

Följ de spännande matcherna och betta live på ESports hos Unibet.

Free live stream ESports 2019

Free live stream ESports från Unibet

Unibet har valt att på prov visa live stream av Esports i sin Unibet-Tv. De är spelet LOL(League of Legends) och serierna LCS, LEC och LCK som man börjar med att visa. Du kan även spela live under matcherna samtidigt som du tittar.

Just nu kan du även få 25% vinstboost på LOL varje vecka. Lägg ett valfritt spel på LOL under veckan och du få 25% extra i vinstboost. Denna kampanj gäller fram till 1 november 2019.

Gör så här för att se Free live stream ESports:
1. Logga in eller skapa ett konto hos Unibet.
2. Klicka på odds och U-Streaming knappen. Du får då upp aktuellt utbud av matcher som visas.
3. Så länge ditt konto har pengar på sig ser du all live stream gratis.

Nya kunder till Unibet

Har du inget konto hos Unibet sedan tidigare får du en välkomstbonus som du kan använda att spela på ESports. Nya kunder till Unibet får en bonus på 200% upp till 2000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du 3000 kronor att spela för. Du kan också välja att sätta in 100 kronor och få 500 kr extra att spela för. Du måste vara över 18 år och du kan göra insättning via Swish eller kort. Dina eventuella vinster betalas ut inom 5 minuter.

Spela på ESports hos Unibet

Att spela på E-sports är inte svårare än att spela på vanliga sporter. Det är två lag som möts i en match och det är olika sannolikhet på vem som vinner. Om du följer e-sport har du kanske lite fördel och vet vilka lag som är heta eller inte. Det gäller i alla fall att välja vinnare eller vem som står för flest Kill. Det finns flera olika spelformer att testa. Här kan du läsa mer om Esportbetting. Hos Unibet hittar du alla de populära esporterna att betta på. Dessa spelen kan du för närvarande spela på:

  • CounterStrike (CSGO)
  • League of Legends (LOL)
  • Owerwatch
  • Heroes of the Storm
  • Starcraft

Men för närvarande är det bara League of Legends och serierna LCS, LEC och LCK som du kan se via free live stream hos Unibet.