Free live stream Handbolls VM Damer 2017

Vi ger dig Free live stream Handbolls VM Damer 2017 från Unibet.
Unibet visar alla matcher i Handbolls VM för Damer inklusive Sveriges kvartsfinal mot Danmark den 12 december 2017.

Unibet visar alla matcher i Handbolls VM Damer 2017 i Tyskland helt gratis. Allt som behövs är ett Unibet spelkonto med pengar på kontot sedan ser du alla matcher i Handbolls VM 2017 gratis hos Unibet! Nya kunder till Unibet får en bonus på 200% upp till 1000 kronor. Sätter du in 500 har du 1500 kronor att spela för. Du kan också välja att sätta in 100 kronor och få 500 kr extra att spela för.

Free live stream Handbolls VM 2017

Free live stream Handbolls VM Damer 2017

Hela VM kan du se via Unibet-Tv. Bara att logga in på ditt spelkonto och klicka upp loggan för TV så ser du de spännande slutspelsmatcherna inklusive finalen som spelas på Söndag. Förhoppningsvis går Sverige dit om det går vägen i de övriga matcherna.

Live stream Danmark – Sverige 12 december kl 17.30

Sveriges kvartsfinal mellan Danmark och Sverige i Damernas Handbolls VM visas på tisdag eftermiddag och det är en direkt avgörande match mellan två nationer som känner varandra väldigt väl. Sverige har visat bra form men danskorna slog ut Tyskland i sin åttondelsfinal. Matchen visas även på kanal 5. Läs mer om Sverige – Danmark matchen här

Live stream Frankrike – Montenegro 12 december kl 20.30

Den andra kvartsfinalen spelas mellan Frankrike och Montenegro. Detta ska bara fransyskorna vinna om man får tro förhandstipsen. En spännande match och kan avgöra vilka som får möta Sverige eller danmark i en semifinal

Live stream Holland – Tjeckien 13 december 17:30

I den tredje kvartsfinalen möts Holland och Tjeckien i en mycket öppen match. Svårt att avgöra vem som tar sig vidare här.

Live stream Norge – Ryssland 13 december 20:30

Norge har ett mycket bra damlandslag men ryskorna är också mycket svårslagna. Var beredd på en mycket fartfylld och spännande match mellan Norge och Ryssland som du kan se via Free live stream Handbolls VM Damer 2017 hos Unibet.

Till Unibet