Free live stream La Liga 30 April 2016

Du ser många bra La liga matcher via free live stream den 30 april 2016. Det är följande matcher Real Sociedad – Real Madrid, Atlético Madrid – Rayo Vallecano och Real Betis – Barcelona som du ser gratis hos Bet365.

Free live stream La Liga 30 april 2016

Real Sociedad – Real Madrid

Med tre omgångar kvar är det Real Madrid som behöver mest hjälp om de ska kunna vinna La Liga 2016. De är en poäng bakom Barcelona och Atletico och det är nu bara tre matcher kvar som de kan tappa poäng på. Real Madrid har även en svår match mot Man City i tanskarna vilket gör att det skall mycket till om Real skall kunna vinna årets La Liga.

Atlético Madrid – Rayo Vallecano

Atletico har ett ganska lätt spelschema de sista ligaomgångarna. Men de har även spel i Champions League att tänka på så det kan ändå bli problem att ta tre raka segrar i ligaspelet.

Real Betis – Barcelona

Barcelona är det lag som har allt i sina egna händer. Vinner man sina tre sista matcher så är saken Biff. Då blir det guld i år igen och det talar det mest för. Vi tror på att Barcelona klarar det och vinner!

Free live stream La Liga 30 april 2016

Gör så är för att se alla matcher i La Liga:
1. Registrera ett konto hos Bet365
2. Gör en insättning och du får 100% bonus upp till 1000 kr + 500 kronor i mobilbonus.
3. Klicka upp live streaming och du kan direkt börja se Messi, Ronaldo, Suarez, Bale, Neymar och Benzema i den spännande matchen i La liga.

Bet365 visar alla matcher i La Liga helt gratis. Det enda som behövs är ett spelkonto med pengar på så ser du alla matcher i Spanska ligan. Om du inte har ett konto hos Bet365 sen tidigare får du som ny kund 100% bonus på din första insättning upp till 1000 kr.

Spela och se live fotboll hos Free Live Stream Bet365