Free live stream PSG – Auxerre 30 maj

Det finns free live stream tillgänglig på Franska Cup finalen 2015 mellan Paris SG och Auxerre den 30 Maj 2015 kl 21:00 hos Bet365

Free Live Stream PSG - Auxerre

Live stream PSG – Auxerre

Zlatans sista match för säsongen och de kan bärga den 3 inhemska titeln för året då man vann både Ligu1 1 och Liga Cupen tidigare i vår. Zlatan har varit skadad men ska nu ha börjat träna igen och troligtvis får han starta. Mycket rykten har gått och kanske är detta den sista matchen som Ibrahimovich gör för Parisklubben. Mne som han själv säger så har han ett år kvar. Auxerre är ett svårspelat lag och de kommer kämpa till sista droppen för att kunna ta ännu en titel.

Gör så här för att se den spännande Franska Cup-finalen:
1. Registrera ett konto hos Bet365
2. Gör en insättning och du får 100% bonus upp till 1000 kr.
3. Klicka upp live streaming och du kan direkt börja se matchen.

Bet365 Live Streaming

Till helgen kan du alltså se Franska Cupen mellan Paris Saint German och Auxerre hos Bet365 helt gratis via live stream om du har ett konto med pengar på. Bet365 Live Streaming erbjuder en stor mängd med matcher under hela året och ex så visas alla matcher i La Liga och franska ligue 1 gratis under hela säsongen. Bet365 visar fler matchen än betaltv kanalerna och du ser alla sport gratis så länge det finns pengar på ditt spelkonto!

Spela live och se matchen hos Free Live Stream Bet365