Free live stream Real Madrid – Atletico Madrid 1 feb 2020

Free live stream Real Madrid – Atletico Madrid 1 februari 2020. Det är dags för årets första heta Madrid Derby i La Liga och det är möjligt att se matchen gratis hos Unibet. Matchen startar kl 16:00 på lördag.

Free live stream Real Madrid - Atletico Madrid 1 feb 2020

Stream Real Madrid – Atletico Madrid 1 feb 2020

Real Madrid har inlett säsongen starkt och leder La Liga på 46 poäng 3 förre rivalen Barcelona. Laget är obesegrat på hemmaplan i år med 7 segrar och tre oavgjorda. Men ett derby är ett derby och här blir det en tuff match.

Atletico Madrid har inte haft en så bra säsong hittills i ligan. De ligger för närvarande på femte plats i La Liga tabellen. 10 poäng är det upp till lokalrivalen Real och för att minska gapet hade en seger varit välbehövlig.

Du ser och spelar på Madrid Derbyt hos Unibet

Live Stream La Liga 2020

Det finns ett bra spelbolag som vi kan rekommendera som ger dig Free live stream Real Madrid – Atletico Madrid 2020 och det är Unibet. För att ta del av live streaming utbudet krävs att man har ett spelkonto med pengar på.

Livestreamingen hos Unibet sker via deras Unibet TV tjänst. Den ligger placerad i deras livebetting sektionen och där visas sedan en stream på en del av din skärm. Det gör det väldigt enkelt för den som vill spela på matchen och samtidigt titta på den via free live stream.

Utbudet av livestreaming är enormt. Hos Unibet visas La Liga, Serie A och Ligue 1. Även här visas utvalda FA och ligacupmatcher.

Detta gör att du bland annat kan se Zlatans matcher i Milans tröja via streamingen hos Unibet. Ett annat stort event är Super Bowl Finalen som du också kan se via live stream .

Som ny kund till Unibet kan du få en bra välkomstbonus på 100% upp till 2000 kr. Sätt in 2000 kr och spela med 4000 kr på odds till bra villkor.

Till Unibet