Free live stream US Open tennis 2020

Missa inte att du kan se free live stream US Open Tennis 2020 hos Unibet. Vi har även listat de bästa oddsen på vem som vinner årets sista Grand Slam i tennis 2020. Du kan se alla matcher via gratis live stream samtidigt som du spelar hos Unibet

Live stream Us Open tennis

Free Live stream US Open Tennis 2020

Unibet har streaming rättigheter till samtliga matcher i US Open 2020 och det gör att du enkelt kan se och spela på alla matcher gratis. Allt du behöver är ett spelkonto med pengar på hos Unibet sedan ser du alla matcher helt gratis.

Gör så är för att se stream US Open tennis 2020:
1. Registrera ett spelkonto hos Unibet
2. Gör en valfri insättning och du får även en bonus på 100% upp till 100 kr.
3. Klicka på fliken Unibet TV och du kan se alla matcherna direkt samtidigt som du spelar live på matcherna.

Unibet har även bra fotboll att kika på. Du ser La Liga, Bundesliga, Serie A och Franska Ligue 1 via Unibet TV Watch and Play!

Vem vinner US Open i Tennis – Herrar

Vi listar de spelare med de största chanserna till att vinna årets US-Open. Djokovic är storfavorit när både Federer och Nadal inte är med i årets Us Open. Där bakom finns det ryske Medvedev och hårdslående greken Tsitsipas som kanske kan blanda sig i leken. En outsider är fransmannen Thiem som spelas till 10 ggr pengarna.

Här följer bästa oddsen från Unibet:
Djokovic vinnarodds 1,80

Medvedev vinnarodds 6,50

Tsitsipas vinnarodds 9,00

Thiem vinnarodds 10,00

Betta på oddsen hos Unibet

Vårt speltips: Djokovic vinner

Vem vinner US Open – Damer

När vi går över till damsidan så är favoriterna två Serena Williams eller japanskan Naomi Osaka. Även Pliskova och Sofia Kenin kan blanda sig i när et gäller slutsegern. Så här ser oddsen ut från Unibet:

Osaka vinnarodds 6,30

Williams vinnarodds 6,30

Pliskova vinnarodds 10,00

Kenin vinnarodds 12,00

Betta på oddsen hos Unibet

Vårt speltips: Serena Williams vinner årets US-Open för damer

Regler och villkor gäller och du måste vara 18 år för att öppna konto hos Unibet. Spela ansvarsfullt. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.