Free live streaming Australian Open 2021

Vi ger dig free live streaming på Australian Open 2021. Du kan se samtliga matcher i årets första Grand Slam turnering direkt hos Unibet.

Turneringens spelas mellan 8 till 21 feb.

Free live streaming Australian Open 2021

Free Live streaming Australian Open 2021

Unibet är spelbolaget som ger dig hela Australian Open 2021 via free live streaming. Du kan både se och betta på alla matcher i denna klassiska tennisturnering. För att man ska få tillgång till att se all livestream gratis så krävs det att man har lagt ett vad inom 24 timmar. Har man gjort det så kan man se all den livestream som Unibet sänder helt gratis. Utöver tennis kan man även se mängder av fotbollsmatcher inklusive samtliga matcher i följande toppligor: La Liga, Serie A och Bundesliga.

Gör så här för att se free live streaming hos Unibet:

  1. Skapa ett Unibet konto och logga in med BankId
  2. Se till att ha pengar på ditt Unibet spelkonto
  3. Är du ny spelare får du även 100% upp till 100 kr i Unibet sportbonus
  4. Har lagt ett oddsspel de senaste 24 timmarna är all livestreaming gratis

Till Unibet

Vem vinner årets turnering?

På herrsidan är det Novak Djokovic som är storfavorit till låga oddset 2.30 som vinnare av Australian Open 2021. Därefter följer i tur och ordning Daniil Medvedev med vinnaroddset 5.0 hos Bet365. Han får ses som den stora utmanaren och kommer spela final tror vi. Viss chans har även Dominic Theim som spelas till bästa odds 7.0 hos Bet365. Siste men inte minst måste man nämna Rafael Nadal med bästa odds 7.5. Många tennis speltips tror dock på favoriten Novak Djokovic som vinnare.

Samtliga odds hos Bet365. Oddsen kan komma att ändras.

På damsidan är det jämnare. Här heter favoriterna Naomi Osaka bästa odds 5.5 och Ashleigh Barty bästa odds 6.5. Det är alltså inte någon lika stor favorit på damsidan. Därefter följer Serena Williams med bästa odds 8.5 hos och Garbine Muguruza med bästa odds 11. Vi tror att Serena Williams kan bli farlig?

Samtliga odds hos Bet365. Oddsen kan komma att ändras.

För den som bettar på turneringen vill vi tipsa om de bästa spelbolagen för att betta på tennis 2021!