Free live stream Barcelona – Real Madrid 26 okt 2019

Free live stream Barcelona – Real Madrid den 26 oktober 2019. Det är alltså äntligen dags för säsongens första El Clasico och då är det möjligt att se matchen gratis hos Unibet.

OBS! På grund av oroligheterna i Kalonien den senaste tiden. Nytt speldatum blir 7:e eller 18:e december 2019. Matchen går fortfarande att se hos Unibet!

Free live stream Barcelona - Real Madrid 26 okt 2019

El CLasico 26 okt 2019

Real Madrid har inlett säsongen starkt och leder La Liga. Laget är obesegrat i ligan hittills i år och nyförvärvet Eden Hazard har sett pigg ut under de senaste matcherna. Det har dock gått sämre i Champions League men laget ser ändå ut att vara på gång till gamla tiders storform!

Barcelona har haft det tuffare och Leo Messi saknades rejält i början av säsongen då han var skadad. Laget har ändå lyft sig de senaste omgångarna och ligger på andra plats i La Liga tabellen. Nu är Messi tillbaka och då är Barcelona ett vinnande lag igen. El clasico har därmed chansen att bli en av årets bästa matcher.

Du ser och spelar på El Clasico hos Unibet

Live Stream Barcelona – Real Madrid 2019

Det finns ett bra spelbolag som vi kan rekommendera som ger dig Free live stream Barcelona – Real Madrid 2019 och det är Unibet. För att ta del av live streaming utbudet krävs att man har ett spelkonto med pengar på.

Livestreamingen hos Unibet sker via deras Unibet TV tjänst. Den ligger placerad i deras livebetting sektionen och där visas sedan en stream på en del av din skärm. Det gör det väldigt enkelt för den som vill spela på matchen och samtidigt titta på den via free live stream.

Utbudet av livestreaming är enormt. Hos Unibet visas La Liga, Serie A och Ligue 1. Även här visas utvalda FA och ligacupmatcher.

På senare tid har de även köpt in live stream av Stockholm Open i tennis. Här finns även livestream av Champions Hockey League samt alla NFL matcher.

Detta sammantaget gör att Unibet är ett av de bästa spelboalgen i Sverige

Till Unibet