Free live stream Barcelona – Real Madrid 18 dec 2019

Free live stream Barcelona – Real Madrid den 18 december 2019. Det är alltså äntligen dags för säsongens första El Clasico och då är det möjligt att se matchen gratis hos Unibet.

OBS! Denna matchen skulle ha spelats den 26 okt men på grund av oroligheterna i Katalonien blev den flyttad till 18:e december 2019.

Free live stream Barcelona - Real Madrid 26 okt 2019

El CLasico 18 dec 2019

Real Madrid har inlett säsongen starkt och ligger på andra plats i La Liga, men med samma poäng som serieledarna Barcelona. Laget är obesegrat på hemmaplan i år med 6 segrar och två oavgjorda. Totalt har Real spelat 15 matcher i år och har 11 segrar, 4 oavgjorda och endast en förlust.

Barcelona leder ligan och är obesegrat på hemmaplan i år men har spelat klart mycket sämre på bortaplan. Totalt har det blivit 11 segrar en oavgjord och tre förluster på de inledande 15 matcherna. Endast målskillnad skiljer Real och Barca åt i La Liga tabellen.

Du ser och spelar på El Clasico hos Unibet

Live Stream Barcelona – Real Madrid 2019

Det finns ett bra spelbolag som vi kan rekommendera som ger dig Free live stream Barcelona – Real Madrid 2019 och det är Unibet. För att ta del av live streaming utbudet krävs att man har ett spelkonto med pengar på.

Livestreamingen hos Unibet sker via deras Unibet TV tjänst. Den ligger placerad i deras livebetting sektionen och där visas sedan en stream på en del av din skärm. Det gör det väldigt enkelt för den som vill spela på matchen och samtidigt titta på den via free live stream.

Utbudet av livestreaming är enormt. Hos Unibet visas La Liga, Serie A och Ligue 1. Även här visas utvalda FA och ligacupmatcher.

På senare tid har de även köpt in live stream av Stockholm Open i tennis. Här finns även livestream av Champions Hockey League samt alla NFL matcher.

Detta sammantaget gör att Unibet är ett av de bästa spelboalgen i Sverige

Till Unibet