Live stream Champions League 21/22

Här hittar ni all info om möjligheterna att se Live stream av Champions League 21/22. TV rättigheterna är från och med denna säsongen köpta av Telia och det innebär att det inte längre är Viaplay som visar CL fotboll.

Live stream Champions League 21/22

Live stream Champions League 21/22

Det är som sagt Telia som äger rättigheterna till Champions League 21/22 och de har valt ett live stream samarbete med C More. Detta innebär att det finns två olika live streaming paket att välja på för att kunna se Champions League fotboll denna säsongen och det är C More Plus 299 kr/mån eller C More Premium Plus 499 kr/mån. För att se CL fotboll så räcker det med det billigare paketet då skillnaden mellan dem är att i Premium paketet ingår även SHL och Hockey Allsvenskan.

Till C More

Telias TV rättigheter

Telia har rättigheterna att sända Champions League fotboll från 2021 till och med 2024. Det innebär att det under tre säsonger blir Telia som äger rättigheterna till den största klubbturneringen i fotboll. För den som har Telia som TV leverantör finns möjligheten att teckna TV abonnemanget ”All Sport” för 499 kr. Då ingår förutom Champions League även all sport som C More och Viaplay har i sitt utbud.

Här kan ni läsa med om hur man ser Champions League 21/22.

Favoriter till CL titeln 21/22

Det är nästan som vanligt bland favoriterna till CL titeln. Det är Man City som är experternas stora favorit. Förra året var de i final men lyckades inte vinna mot Chelsea. I år har man en ny chans och frågan är om något lag kan mäta sig med dem denna säsongen. Här nedan hittar ni de bästa oddsen på de stora favoriterna:

Man City bästa odds 4,50 hos Unibet
PSG bästa odds 7,00 hos Bet365
Bayern M bästa odds 7,50 hos Bet365
Liverpool bästa odds 10,00 hos Bwin
Chelsea bästa odds 10,00 hos Bet365