Live stream Champions League final 2017

Vi ger dig Live stream Champions League final 2017 mellan Juventus och Real Madrid den 3 juni 2017 hos Spelbolag Viaplay
Matchstart är kl 20.45 på lördag kväll och studiosnack startar redan 19:30 på TV3 och Viaplay.

Live stream Champions League final 2017

Live stream Champions League final 2017

En av årets hetaste matcher är Champions League finalen mellan Juventus och Real Madrid. Två klassiska storlag som spelat den bästa fotbollen i årets Champions League. För att kunna se finalen krävs att du har en tv som visar TV3 eller en dator med Viaplay på. Har du inget av detta kan du skaffa Viaplay genom att köpa sportpaketet för 399 kr månaden. Det är ingen bindningstid så du kan avsluta abonnemanget när du vill.

Till Viaplay.se och se Champions League finalen

Inför Champions League finalen

Juventus är redan klara Serie A segrare och kan nu fullt fokusera på att vinna den finaste av alla klubblagsturneringar. Med ett ramstarkt försvar och ett stabilt grundspel är det inte många lag som har rått på Juve i år. Higuain och Dybala är ett giftigt argentinsk anfallspar som hugger på allt. Reals backlinje måste verkligen se upp med Juventus omställningar.

Real Madrid har även dom vunnit La Liga före rivalen Barcelona! Nu finns chansen att återigen lyfta bucklan och bli det första lag som försvarar en CL-titel. Gör dom det blir det 11 gången som Real vinner Champions League. Real har två avbräck som är osäkra till spel. Det är Gareth Bale som nyligen kommit tillbaks från skada och högerbacken Carvajal som är osäkra till spel.

Vill du följa både Real och Juventus i deras ligaspel nästa säsong kan du göra det hos Bet365.

Matchinfo Champions League finalen

Match: Juventus – Real Madrid
Tävling: Champions League Final
Plats: Cardiff Wales
Tid: 20.45
TV: Viasat Sport Premium, TV3 Viaplay

Vill du läsa mer och Juventus och Real Madrids laguppställnigar, bästa odds och erbjudanden på finalen kan du klicka in här