Live stream Champions League final TV & kanal

Vi ger dig live stream Champions League final 1 juni 2019 mellan Tottenham och Liverpool via stream hos Viaplay.

Matchstart är kl 21:00 på lördagskvällen och du kan även följa den på kanal TV6 och Viasat Sport Premium från kl 19:00. Vem vinner den största klubblagsturneringen i världen? Blir det Klopp eller Pochettini som vinner i år?

Live stream Champions League final TV kanal

Live stream Champions League final 2019

Tottenham och Liverpool gör upp om titeln i detta årets upplaga av Champions League finalen. Matchen spelas på neutral plan och det är Wanda Metropolitano i Madrid som är platsen för finalen med start klockan 21:00.

Se Live stream på Champions League finalen

Gör så är för att se Champions League finalen 1 juni 2019.
1. Registrera ett konto hos Viaplay
2. Välj paket och betala för en månad. Det kostar 399 kr för bara sport och 449 för sport och film paketet. Det är ingen bindningstid så du kan avsluta när du vill.
3. Klicka upp matchen och njut av live stream Champions League finalen utan avbrott.

Live stream Champions League finalen 26 maj 2018

Tv-tid och kanal för Champions League finalen

Det är Viasat som har rättigheterna att sända CL-finalen. Och om du har en vanlig tv kan du följa den på den fria kanalen TV6. Sändningen börjar kl 19:00 med studiosnack och allt om finalen. Du kan även se utförligare och utan reklam på Viasat Sport Premium om du har det paketet på din tv. Dessutom sänds matchen i Ultra HD och då knappar du in kanalen Viasat Ultra HD för bästa kvalitet. Om du bara har tillgång till en mobil så är det Viaplay som sänder matchen.

Erbjudanden Champions League finalen

Gillar du att spela på sport har du här några erbjudanden du kan utnyttja på CL-finalen mellan Tottenham och Liverpool:

Free Live Stream Unibet – Få 25% oddsboost på CL- finalen
– Unibet har en 255 vinstboost på Champions League finalen. Du kan satsa max 250 kr på ditt spel och du får 25% extra i vinst upp till 10000 kr om du vinner. Nya kunder får 100% upp till 2000 kr i oddsbonus.
Till Unibet

Free Live Stream 888Sport – Superodds på CL-finalen
– 888Sport ger nya kunder superodds på CL-finalen. Tror du på Liverpool får du 11 ggr pengarna i odds och tror du på Tottenham får du hela 26 ggr pengarna. Dessutom får du 888Sports vanliga oddsbonus på 500% upp till 500 kr. Använd vår länk och bonuskoden 888BO när du sätter in.
Till Erbjudandet