Live stream Champions League finalen 26 maj 2018

Vi ger dig live stream Champions League finalen 26 maj 2018 mellan Real Madrid och Liverpool via stream hos Viaplay.

Matchstart är kl 20:45 på lördagskvällen och du kan även följa den på TV6 och Viasat Sport Premium från kl 19:00. Vem vinner den största klubblagsturneringen i världen? Blir det Klopp eller Zidane som vinner i år?

Live stream Champions League finalen 26 maj 2018

Real Madrid och Liverpool gör upp om titeln i detta årets upplaga av Champions League finalen. Matchen spelas på neutral plan och det är NSC’ Olympiyskiy i Kiev som är platsen för finalen.

Real Madrid blev till slut 3:a i La Liga och det är en liten missräkning för Zidane och hans mannar. I cl-spelet har man spelat desto mer övertygande och tagit sig till den tredje raka finalen. Inget annat lag har varit så framgångsrikt som Real när det gäller Champions League och EuropaCupen. Hela 12 titlar har man bärgat och är nu ute efter sin 13 titel. Zidane har världsspelare på varje positon och rutinen av finaler vilket talar för att de ska gå hela vägen även i år.

Liverpool slutade till slut 4:a i Premier League och har säkrat CL-spel även nästa säsong. Totalt har Liverpool mäktat med 47 mål i turneringen i år och det är mer än något annat lag har gjort tidigare. Det är full fart framåt alltså som gäller för Klopps Liverpool. Kan Real Madrid mäkta med en anstormning från Salah, Mané och Firmino. Vi tror på en mycket sevärd final som kan sluta lite hur som helst.

Live stream Champions League finalen

Gör så är för att se Champions League finalen 26 maj 2018
1. Registrera ett konto hos Viaplay
2. Välj paket och betala för en månad. Det kostar 399 kr för bara sport och 449 för sport och film paketet. Det är ingen bindningstid så du kan avsluta när du vill.
3. Klicka upp matchen och njut av live stream Champions League finalen.

Live stream Champions League finalen 26 maj 2018

Erbjudanden Champions League finalen

Gillar du att spela på sport har du här några erbjudanden du kan utnyttja på CL-finalen:

Free Live Stream Unibet – Gissa första målskytt på Cl-finalen gratis hos Unibet
– Unibet har en tävling där du ska gissa vem som blir första målskytt och rätt minut när första målet görs. Får du det rätt vinner du en del av 500.000 kronor. Är du ensam med ditt tips vinner du hela summan själv. Det är gratis att tippa och det enda som behövs är ett Unibetkonto. Du kan dessutom tippa på finalen och tävla om en resa till Liverpool med Glenn Hysén. För varje 100 kr du spelar på Champions League finalen får du en lott till dragningen. Mer info finns hos Unibet.
Till Unibet

Free Live Stream Unibet – Gratis Bet på CL-finalen hos Betser
– Tror du på en målrik Champions League på lördag? Lägg då ett spel för 20 euro eller mer på över 2,5 mål på finalen mellan Real Madrid och Liverpool hos Betser. Går spelet förlorat får du upp till 20€ tillbaka som ett gratis bet utan omsättningskrav. Nya spelare får 100 kr omsättningsfritt om de sätter in och spelar för 200 kronor. 50% i odds bonus alltså.
Till Betser