Live stream Juventus – Barcelona 6 juni 2015

Du kan se finalen i Champions League den 6 Juni 2015 mellan Juventus och Barcelona via Live stream hos Viaplay.

Viaplay har det största utbudet av sport av alla kanaler och utöver Champions League er du även Premier League, Allsvenskan, NHL, Formel 1 och Golf för att nämna något. Det största och bästa utbudet finns just nu hos Viaplay. Du kan även testa på deras Filmer och TV serier gratis i en månad. Till Viaplay

Live stream Juventus Barcelona 6 juni 2015 på Viaplay

Juventus – Barcelona 6 Juni 2015

Årets Champions League final spelas mellan Juventus och Barcelona och enligt de flesta speltips på Champions League finalen 2015 kommer Barcelona att ta hem årets titel. Juventus har dock gjort en riktigt bra säsong och segern över Real Madrid i semifinalen är ett tecken på att Juventus kan besegra alla lag. Defensivt är Juventus just nu Europas kanske bästa lag.

Årets bästa anfall har utan tvekan Barcelona visat upp. Messi, Suarez och Neymar har alla spelat bländande och kan göra mål i princip när som helst. Messi har lett Barca till ännu en CL final och mycket talar för att han får lyfta bucklan igen!

Bästa odds på Barcelonaseger är 1,62 hos Speltips Bet365

Viplay stream av CL finalen

Viaplay har ensamma rättigheterna att stream Cl finalen 2015. Matchen sänds även på TV3 med start kl 20.45.
Sportpaketet har ingen bindningstid så för den som vill se matchen kan man teckna en månad och sedan säga upp sitt abonnemang.

Till Spelbolag Viaplay