Live stream Khabib – McGregor 6 oktober 2018

Vi ger dig Free live stream Khabib – McGregor 6 oktober 2018 i mästarfighten som alla snackar om i UFC på lördagsnatten. Sändningen startar med uppsnack från kl 23:00 och matchstart är kl 00.00 och du ser den hos Viaplay.

Se matchen här

Få superodds på fighten från Betfair här

Free live stream Khabib - McGregor 6 oktober 2018

Live stream Khabib – McGregor

För att kunna se toppfighten krävs det att du har ett viaplaykonto. Det är inte som tidigare krav på att du måste köpa fighten utan du som har viaplay kan se free live stream Khabib – McGregor den 6 oktober 2018. Matchen startar vid midnatt och håller på tills den är klar. Fighten är mellan ryssen Chabib Nurmagomedov uttalas Khabib mot den irländske figtern Conor McGregor.

Speltips Khabib – McGregor

Khabib har mästarbältet i UFC lättvikt sedan 7 april 2018 och han är sedan starten 2012 obesegrad i 26 raka matcher. Khabib har sysslat med olika former av kampsport hela livet och är en riktig fighter. Han brukar oftast slå ut sina motståndare så fort det bara går men samtidigt väldigt uthållig. Det kan behövas nu när han möter McGregor.

McGregor
har tidigare boxats i weltervikt och har mästarbältet där. Men nu väljer han inför denna matchen att gå ner och möta Khabib för att en gång bevisa vem som är bäst av UFC fighterna. Så nu är han ute efter revansch och kunna ta tillbaka bältet han missade i april i år. Kanske beror det hela också på pengar då det rapporteras att McGregor får 580 miljoner kronor för att ställa upp i denna titelmatch. Så missa inte att se denna fight som kan bli en snackis.

Bästa odds Khabib – McGregor från Betfair

Om du vill spela på matchen kan vi tipsa om ett unikt erbjudande från Betfair. Betfair ger nya spelare superodds på UFC fighten mellan Khabib och McGregor. Tror du på Khabib får du 60 ggr pengarna och tror du på McGregor får du hela 100 ggr. Max satsning är 10 kr och du använder kampanjkoden ZSAM42 vid registrering! Detta erbjudandet gäller endast spelare via denna länk.

Till Erbjudandet