Live stream Real Madrid – Barcelona 10/4 2021

Det är dags för årets första El Clasico och vi ger dig live stream Real Madrid – Barcelona den 10 april 2021. Matchen spelas på lördagskväll med matchstart kl 21:00 och du ser El Clasico via stream hos Unibet

Live stream Real Madrid - Barcelona 10/4 2021

Live stream Real Madrid – Barcelona 10 april 2021

En av årets största matcher i La Liga är den mellan de båda giganterna Real Madrid och Barcelona. Detta möte kallas för El Clasico och brukar vara den som avgör vem som vinner ligan. I är är det lite annorlunda då inget av lagen ligger i topp utan de gör istället Atletico Madrid som leder serien. Men Real och Barca ligger strax bakom på andra och tredje plats. Vinnaren av detta El Clasico får ta upp jakten på ligaledaren. Vi går nu igenom hur du ska göra för att se live stream Real Madrid – Barcelona.
Gör så här:

  1. Skapa ett konto eller logga in hos Unibet. Du loggar enkelt in med ditt mobila bankid.
  2. Gör en insättning eller se till att ha pengar på ditt sportkonto. Är du ny kund får du 100 kr i gratisspel*
  3. Gå till odds och klicka på fliken streaming. Leta upp matchen Real Madrid – Barcelona 10/4 och börja kolla.
  4. Du kan samtidigt som du kollar på el clasico spela livebetting på matchen.

100 kr gratis spel på Real Madrid – Barcelona

Om du inte har ett sportkonto hos Unibet sedan tidigare kan du få en sportbonus. Hos Unibet väntar ett 100 kr gratis spel efter att du satt in 100 kr eller mer. Du får då ett gratis spel att använda på valfri sport. Perfekt för dig som vill betta på El Clasico. Ditt gratis bet är helt utan omsättningskrav så det du vinner behåller du. Regler och villkor gäller – Spela ansvarsfullt 18+

Till Unibet och hämta gratisspelet.

Om Real Madrid – Barcelona

Real Madrid spelar en avgörande vecka med dubbelmöten mot Liverpool i Champions League den 6/4 och returen den 13/4 inklämt mellan El Clasico.. Detta kommer avgöra hur resterande säsong kommer att bli ihågkommen. Vid avancemang i CL och vinst i El Clasico kan säsongen bli framgångsrik. Men skulle man förlora mot ärkerivalen och samtidigt åka ur Champions League kan säsongen vara ett fiasko. Mycket hänger på denna veckan för marängerna.

Barcelona är redan utslaget ur CL och behöver satsa allt på ligan för att inte hamna i onåd hos supportrarna. Därför kan man gå all in på El Clasic. Vid vinsts i rivaömötet kan man knappa in på toppen och kanske vinna ligan. Förlust så ser det svårt ut. Messi är spelsugen och kan vara den som avgör återigen för Barcelona.