Live stream Super Bowl 2018 och hålltider

Här hittar du info om Live stream Super Bowl 2018 som spelas natten mellan söndag och måndag 4 till 5 februari. Matchen visas i sin helhet av Tv3 och via live stream av Viaplay.

För att se matchen via livestream på dator, telefon eller surfplatta behövs alltså ett ViaPlay Sport abonnemang.

Live stream Super Bowl 2018 och hålltider

Hålltider Super Bowl 2018

Här har ni de viktigaste hålltiderna för matchen mellan New England Patriots och Philadelphia Eagles i Super Bowl 2018. Halvtidsshowen i år är med Justin Timberlake och i USA förväntar man sig någon typ av skandal vi denna typ av evenemang. Vi så se vad vi bjuds på i år!

Hålltider Super Bowl 2018
23.30 Sändningen startar på TV3 och Viplay med uppsnack.

00.30 Matchen startar mellan New England Patriots och Philadelphia Eagles

01.45 – 02.00 Halvtidsshow med Justin Timberlake

04.30 Sändningen avslutas

Spela på Super Bowl

För alla som vill spela på matchen har vi samlat de bästa oddsen från samtliga spelbolag och visar var de bästa oddsen finns.

Bästa odds Super Bowl
New England Patriots odds att vinna 1,55 hos Coolbet
Philadelphia Eagles odds att vinna 2,75 hos Bethard

Live Stream Super Bowl 2018

Det är alltså Viaplay som har rättigheterna till att sända Super Bowl 2018 via live stream. Här ser du matchen i sin helhet och det är i princip samma sändning som TV3 har men med mindre reklam. Du ser matchen om du har ett Viaplay Sport abonnemang och då ser du även en stor mängd annan sport helt gratis.

Skapa ditt konto Viaplay

Övrig sport via free live stream

Det går att se mycket bra sport helt gratis på nätet. Flera spelbolag har ett utbud av sport som är större än Viaplays. Ett av dessa spelbolag är Unibet som ger dig över 10.000 fotbollsmatcher gratis varje år. Däribland La Liga, Serie A och Bundesliga. Lägg därtill Engelska Fa och Ligacupen så ser du alla topplagen som även spelar i Champions League.

Till Unibet