Live stream Super Bowl 2019 och hålltider

Här hittar du info om Live stream Super Bowl 2019 som spelas natten mellan söndag och måndag 3 till 4 februari. Matchen visas i sin helhet av Tv3 och via live stream av Viaplay.

Matchen spelas mellan Los Angeles Rams och New England Patriots och matchstart beräknas till 00:30 svensk tid.

För att se matchen via livestream på dator, telefon eller surfplatta behövs alltså ett ViaPlay Sport abonnemang som kostar 399 kr per månad utan bindningstid.

Live stream Super Bowl 2019 och hålltider

Hålltider Super Bowl 2019

Här har ni de viktigaste hålltiderna för matchen mellan Los Angeles Rams och New England Patriots i Super Bowl 2019. Matchen spelas på Atlanta Falcons hemmaplan, Mercedes-Benz Stadium i Atlanta.

Före avspark sjunger soulsångerskan Gladys Knight, 74, den amerikanska nationalsången. Chloe X Halle ska sjunga ”America the beautiful”.

Halvtidsshowen i år är med Maroon 5 detta efter att artister som Pink och Rihanna tackat nej till att medverka. Rihanna tackade nej för att visa sitt stöd åt Colin Kaepernick, spelaren som vägrade resa sig under amerikanska nationalsången. Dessutom kommer rapparna Big Boi och Travis Scott att medverka.

Hålltider Super Bowl 2019
23.30 Sändningen startar på TV3 och Viaplay med uppsnack.

00:30 Matchen startar mellan Los Angeles Rams – New England Patriots.

01.45 – 02.15 Halvtidsshow med Maroon 5 med flera.

04.30 Sändningen avslutas.

Spela på Super Bowl

För alla som vill spela på matchen har vi samlat de bästa oddsen från samtliga spelbolag och visar var de bästa oddsen finns. Du hittar även unika erbjudanden på finalen här

Bästa odds Super Bowl 2019
Los Angeles Rams odds att vinna 2,20 hos Betway

New England Patriots odds att vinna 1,83 hos Bethard

Live Stream Super Bowl 2019

Det är alltså Viaplay som har rättigheterna till att sända Super Bowl 2019 via live stream. Här ser du matchen i sin helhet och det är i princip samma sändning som TV3 har men med mindre reklam. Du ser matchen om du har ett Viaplay Sport abonnemang och då ser du även en stor mängd annan sport helt gratis.

Skapa ditt konto Viaplay

Övrig sport via free live stream

Det går att se mycket bra sport helt gratis på nätet. Flera spelbolag har ett utbud av sport som är större än Viaplays. Ett av dessa spelbolag är Unibet som ger dig över 10.000 fotbollsmatcher gratis varje år. Däribland La Liga, Serie A och Bundesliga. Lägg därtill Engelska FA och Ligacupen så ser du alla topplagen som även spelar i Champions League.

Till Unibet