Live stream Sverige – Rumänien 23 mars 2019

Vi ger dig info om hur du ser Live stream Sverige – Rumänien 23 mars 2019 i EM-kvalet för Sveriges herrar i fotboll. Sverige spelar på Friends Arena i Solna på lördag och matchen startar kl 18:00 på TV4. Om du ska se matchen via dator, surfplatta eller telefon behöver du CMore för att kunna se matchen.

Se Sverige – Rumänien hos hos CMORE

Live stream Sverige - Rumänien 23 mars 2019

Live stream Sverige – Rumänien EM-Kvalet

Hur gör jag då om jag inte kan få in TV4 och vill följa Sverige mot Rumänien. Det finns lite olika alternativ om du vill se på live stream Sverige – Rumänien:

Se Sverige – Rumänien via TV

Om du har tillgång till en vanlig TV så kan du knappa in TV4 och följa matchen där. De allra flesta har TV4 i sitt basutbud och det är bara att knappa in kanalen på din tv-apparat. Studiosnacket startar kl 17:30.

Live stream Sverige – Rumänien via dator, surfplatta eller mobil

Om du inte har en vanlig TV eller inte har TV4 i ditt tv-utbud så behöver du ladda ner streamingtjänsten CMORE. Den fungerar på dator, surfplatta, chromecast, Apple TV, Smart-TV eller mobil. Just nu kan du dessutom få prova två veckor gratis om du väljer paketet CMORE TV4. Där har du tillgång till TV4 och kan därför se matchen på lördag. Efter dina två provveckor kostar det 139 kr/månad om du vill fortsätta att se på TV4s alla kanaler. Vill du se mer sport finns även ett sportpaket som kostar 199 kr i månaden. Det är ingen bindningstid så du väljer själv när du vill avsluta tjänsten.

Till CMORE.se.

Har du Telia som tv-leverantör kan du också ladda ner appen Telia play. Den är för närvarande gratis och där ser du alla kanaler som du har på ditt vanliga TV-abonnemang. Den kan du använda på din surfplatta eller smart-telefon och kan du också se TV4 via den appen. Perfekt för dig som är på resande fot utan tv-apparat. Nyhet är att du nu kan se Telia Play inom hela EU. Så är du utomlands kan du se live stream Sverige – Rumänien via denna vägen.