Live Stream Tyskland – Skottland 14/6 EM 2024

Se matchen Tyskland – Skottland den 14/6 i fotbolls EM 2024 via live stream. Vi har info om hur du ser hela EM via livestreaming.

Live Stream Tyskland - Skottland 14/6 EM 2024

Tyskland – Skottland EM 2024 – Live Stream

Tyskland – Skottland är öppningsmatchen i Fotbolls EM 2024 och spelas den 14 juni kl 21:00 i München. Matchen sänds i TV4 och sänds därmed via livestream av TV4 Play. Detta innebär att alla som vill se matchen kommer behöva ett av följande abonnemang:

TV4 PLAY+ 59 kr/månad

TV4 PLAY+ UTAN REKLAM 149 kr/månad

Detta är de två billigaste abonnemangen där man kan se Fotbolls EM 2024. Den stora skillnaden är att man TV4 PLAY+ ser på det som visas på TV kanalen TV4 och det innebär en hel del reklam i pausen och inför matchen. Men väljer man TV4 PLAY+ UTAN REKLAM så ser men studiosnack och annat helt utan reklam.

Matchen Tyskland – Skottland är öppningsmatchen i hela EM och innan denna match bör man ha startat sitt abonnemang för att kunna se hela EM slutspelet.  Matchen startar den14 juni kl 21:00 i och spelas på olympiastadion i München

Till TV4s abonnemang

Livestream hos TV4 och SVT

Vill man se livestream av EM från TV4 så är det alltså TV4 Play som gäller och de två abonnemang vi har tipsat om. Den andra halvan av matcherna sänds i SVT och det betyder att matcherna sänds på SVT1, SVT2, SVT24 eller Kunskapskanalen. Oavsett så visas matcherna även via livestream på SVT Play.

SVT Play är helt gratis och fungerar så länge du befinner dig i Sverige eller ett VPN nätverk i Sverige. Det går inte att se SVT Play utomlands.

Vilka vinner EM

Det finns gott om speltips på EM 2024 och vilka som kommer vinna. Får man tro spelbolagen så är England och Frankrike favoriter att vinna EM i Tyskland. När det gäller odds på skyttekung i EM så finns det två stora favoriter och det är Kylian Mbappe och Harry Kane.