Så här ser man live streaming fotboll 2023

Så här gör du för att se live streaming av fotboll 2023. Det här är en allmän beskrivning av hur livestreaming av fotboll från Unibet fungerar:

  1. Besök Unibets sportsbook på webben eller via deras App.
  2. Logga in på ditt konto med BankID.
  3. Navigera till fotbollssektionen i sportbooken och hitta matchen du vill se.
  4. Leta efter ikonen för livestreaming eller en ”titta live”-knapp bredvid spelet.
  5. Om du klickar på ikonen eller knappen börjar livestreamen börja spelas på din enhet.
  6. Beroende på den specifika matchen kan du behöva ha pengar på ditt konto eller ha lagt ett spel de senaste 24 timmarna för att få tillgång till livestreamen.
  7. Det är viktigt att notera att tillgängligheten för livestreaming kan variera beroende på din plats och det specifika match du vill titta på.

Till Unibet

Så här ser man live streaming fotboll

Se La Liga och Bundesliga

La Liga är den högsta fotbollsligan i Spanien och består av 20 lag. Ligan grundades 1929 och är en av de mest prestigefyllda fotbollsligorna i världen, med klubbar som Real Madrid, Barcelona och Atlético Madrid som återkommande topplag. La Liga har också en av de högsta publiksiffrorna i världen.

Bundesliga är den högsta fotbollsligan i Tyskland och består av 18 lag. Ligan grundades 1963 och är en av de mest populära fotbollsligorna i Europa, med klubbar som Bayern München, Borussia Dortmund och Leipzig. Bundesliga är också känd för sin höga standard på fotboll och tekniskt skickliga spelare.

Båda dessa ligor kan du se hos Unibet varje vecka.

Annan bra live streaming fotboll 2023

Det finns fler bra ligor att titta på under 2023. Vad sägs om att se de bästa Premier League lagen i Fa Cupen eller Ligacupen. Dessa matcher visas via livestreaming. Även franska Ligue 1 går att titta på med PSG, Lille, Marseille och många fler bra lag.

Allt detta och ännu mer finns att titta på hos Unibet