Så ser du live stream fotboll 2022

Här går vi igenom av du ser live stream fotboll 2022. Vilka sänder de olika ligorna och vilka möjligheter finns det till att se gratis fotboll via free live stream?

Så ser du live stream fotboll 2022

Live stream fotboll 2022

Allsvenskan 2022

Allsvenskan visas via live stream under 2022 av Discovery Plus. De har rättigheterna till och med säsongen 2025 och det är dit man får vända sig om man vill se Allsvenskan via livestream. Ett abonnemang för att se Allsvenskan kostar 349 kr/ mån.

Premier League 2022

En av de intressantaste ligorna för oss svenskar är utan Tvekan Premier League. Här vinns rättigheterna hos Allente och de visar matcherna på Viaplay.se. Här behöver man Viaplay Total som kostar 449 kr/mån för att kunna se Europas bästa fotbollsliga. Dock kan man se de bästa lagen via free livestream hos Unibet när de spelar i Fa cupen och Ligacupen.

Bundesliga 2022

Precis som Premier League så finns rättigheterna till ligan hos Allente och man behöver Viaplay total för 449 kr/mån för att se matcherna. Men här finns även flera spelbolag som har köpt in rättigheterna och de visar matcherna via free live stream så länge du har pengar på spelkontot. Bäst bland dessa spelbolag som visar Bundesliga är Bet365.

Serie A 2022

Rättigheterna till att visa Serie A finns hos C More och då behöver man C More Plus för 299 kr/mån för att kunna se alla matcher ifrån den italienska ligan. Men även här har spelbolagen på nätet köpt in rättigheter och kan visa matcherna via free live stream. Du ser dessa matcher hos Unibet .

Ligue 1 2022

Franska Ligue 1 är hetare än någonsin med spelare som Messi, Mbappe och Neymar. Rättigheterna att visa Ligue 1 ägs av Expressen och de sänder alla matcher på Internet. Det krävs att man har abonnemanget Expressen Premium för att kunna se matcherna och det kostar 79 kr/mån. Det går även att köpa SportExpressen Play för 299 kr/mån och få en hel del annan sport på köpet. Även här finns rättigheter hos flera spelbolag med svensk spellicens och de med bäst sändningar från Ligue 1 är Bet365.

Champions League 2022

Rättigheterna till Champions League 2022 ägs av Telia och de sänder matcherna via livestream i samarbete med C More. Det betyder att man behöver C More Plus för 299 kr/mån för att kunna se turneringen.

Övrig live stream fotboll 2022

Det finns en hel del annan intressant fotboll som går att see via livestream hos de bästa spelbolagen på nätet. Där är matcherna gratis att se på så länge du har penar på ditt spelkonto. Ex Unibet har en stor mängd matcher som de visar i sin livestreaming tjänst. Ex visar de dessa ligor.

  • Bundesliga
  • Serie A
  • Ligue 1
  • Fa Cupen i England
  • Ligacupen i England
  • Holländska ligan

Till Unibet