Så spelas Wimbledon 2019

Snart är det dags för årets mest populära Grand Slam-turnering i tennis, Wimbledon 2019. Det innebär att hundra tusentals tennisfantaster kommer att vallfärda till arenan i sydvästra London mellan den 1 juli och den 14 juli. Detta för att se världens bästa tennisspelare göra upp om den åtråvärda titeln. Under dessa två veckor så kommer 128 manliga spelare och 128 kvinnliga spelare att spela utslagsmatcher för att kämpa sig fram till finalerna. Det ger vinnarna både ära och en rejäl prissumma. Utöver singelmatcher så kommer det även att spelas en hel del dubbelmatcher. Det innebär att det finns gott om matcher att betta på under Wimbledon år 2019. Betta på Wimbledon 2019 hos Bet365

Betta på Wimbledon 2019

Tennis är en mycket populär sport. Under den anrika Grand slam-turneringen Wimbledon så är det hundratals miljoner runt om i världen som följer de rafflande matcherna på tv. Tennis är en mycket underhållande och spännande sport att se på. Därav är det också många som väljer att lägga oddsspel på tennis. Det gör att det blir ännu roligare att följa matcherna live. Hos Bet365 så kan man hitta odds på alla tennismatcher i Wimbledon. Det finns också möjlighet att betta på olika händelser under livebetting. Bland annat vilken spelare som vinner nästa game, set och självklart även på vem som vinner hela matchen. Det går också att betta på resultat och en hel del andra händelser hos Bet365.

Se alla matcher live hos Bet365

För att göra det än mer spännande att betta på tennismatcher under Wimbledon så kommer Bet365 att kunna erbjuda sina spelare möjligheten att se alla Wimbledons tennismatcher live. Det gör att det blir enklare att betta på livebetting då man kan se matcherna i realtid. Då kan man själv analysera hur matcherna kan komma att utvecklas. För att kunna se en tennismatch under Wimbledon live hos Bet365 så räcker det med att du är kund hos spelbolaget och har ett saldo i din spelkassa. Det gör det möjligt för dig att lägga ett oddsspel om du ser att du får en bra chans att kunna få in ditt oddsspel.

Bet365 är en av Sveriges mest populäraste spelsidor. De kan erbjuda dig ett mycket bra utbud av oddsspel på tennis men även på fotboll och många andra populära sporter. Hos Bet365 så behöver du inte krångla med att skapa ett konto för att kunna betta. Du gör istället din första insättning och kan därefter direkt börja lägga dina oddsspel.
Till Bet365

Bet365 regler och villkor

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.