Se Danmark – Sverige 17 november 2015

På tisdag kan du se Danmark – Sverige 17 november 2015 spela ett avgörande Play off till EM. Sverige leder med 2-1 inför returen på Parken i Köpenhamn. Vi ger dig hela guiden till hur du kan se matchen via dator, surfplatta eller telefon via live stream. Det finns flera olika alternativ och här är de bästa.

Nordicbet

Se Danmark – Sverige via TV

Du behöver ha tillgång till Kanal 5 och då är det bara att knappa in Kanal 5 på TV klockan 20:45 på tisdag 17 november för att följa den avslutande matchen för att se om Sverige lyckas ta sig till EM 2016. Har du inte Kanal5 i ditt utbud så kontakta din TV-leverantör och be att dom lägger till den kanalen. Alternativet är att du uppsöker en vän med kanalen eller besöker närmaste sportsbar.

Se Danmark – Sverige via dator

För att följa Sverige – Danmark via datorn krävs 1 abonnemang hos Kanal 5 play eller numera heter det Dplay.se. För att kunna se matchen krävs att du är premiumkund och det kostar för närvarande 79 kronor i månaden. Då får du tillgång till allt material från Kanal5, Kanal 9 Discovery Channel, TLC, ID, Discovery World, Discovery Showcase HD, Discovery Science och Animal Planet. Just nu ingår även Eurosport och Eurosport 2.

Se Danmark – Sverige via Ipad, I-Phone och Android telefoner

Gå in i App-store eller Google play och sök fram Dplay och ladda ner appen. Skaffa sen ett premium konto för 79 kronor i månaden och du kan sen se Sverige – Danmark i fotboll direkt via din Ipad, androidtelefon eller I-phone.

Live stream Danmark – Sverige 17 november

Sen finns det andra mer suspekta länkar för att söka matchen via så kallade ful-stream. Inget som vi rekommenderar men är ett alternativ som sker på egen risk. Gör bara en google sökning på matchnamnet och försök att hitta ett bra alternativ.

Ett annat tips är att du kan se flera andra bra landskamper 17 november 2015 hos Bet365 helt gratis

Live Stream landskamper 17 november 2015

18:00 Ryssland – Kroatien
20:30 Slovakien – Island
20:45 Danmark – Sverige (Kanal 5 och Dplay)
20:45 Belgien – Spanien
20:45 Polen Tjeckien
21:00 England – Frankrike (Inställd)

Spela och se live fotboll hos Free Live Stream Bet365

Odds erbjudanden Landskamper 17 november

888Sport100 kr gratis spel på Sverige från Nordicbet
Hos Nordicbet får du 100 kronor i gratis live bet. Lägg ett spel för 100 kr före matchstart på matchen borta mot Danmark och få 100 kronor i live gratis spel under matchens gång!
Läs mer satsa hos Nordicbet