Unibet livestream och betting på NFL

Unibet erbjuder nu både livestream och betting på NFL då de har säkrat rättigheterna för den svenska marknaden. Det betyder att du kan se och spela på samtliga NFL matcher under säsongen 2019/20 hos Unibet.

Unibet livestream och betting på NFL

Unibet betting och livestream av NFL

Unibet kan nu alltså som första svenska spelbolag erbjuda livestream och betting av NFL. Detta gör det genom att ha köpt de svenska streaming rättigheterna. det betyder att det bara är hos spelbolaget Unibet som du kan se på NFL via deras Unibet TV tjänst.

Utöver NFL visar de en mängd annan bra sport i sin livestream. När det gäller fotboll är utbudet enormt och inluderar spanska La Liga, tyska Bundesliga, franska Ligue 1 och italineska Serie A. Även alla engelska topplag går att se då de visar båda FA cupen och ligacupen. Dessutom har de nyligen köpt rättigheter för live streaming av Champions Hockey League!

Så här ser du Unibets Livestream

Gör så här för att betta och se live stream NFL:

  1. Logga in eller skapa ett konto hos Unibet med BankID
  2. Se till att du har pengar på ditt spelkonto.
  3. Gå till oddsen för matchen och sen klicka på Unibet TV symbolen.
  4. Välj ut en match med en TV-skärm i listan och börja titta och spela live på matchen medans den pågår.

Unibet oddsbonus

Missa inte att du som ny spelare dessutom kan få en riktigt bra Unibet oddsbonus. Där kan du få 100% bonus upp till 2000 kr. Sätt in 2000 kr och spela med 4000 kr! Det är en av de bästa oddsbonusarna i Sverige just nu!

Omsättningskraven för bonusen är mycket generösa. Den skall omsättas endast sex gånger till ett lägsta odds på 1.40. Även detta är bättre än hos de flesta andra spelbolag.

Andra bra spelbolag med livestreaming är Bet365 och Betsson. Dock har ingen av dessa livestream av NFL.