Live stream FA-Cupen semifinaler 2022

Du kan se Live stream FA-Cupen semifinaler 2022 via spelbolaget Unibet och deras spelstream. Det är två semifinaler som kommer att spelas och det är Manchester City – Liverpool och Chelsea – Crystal Palace. Matcherna spelas på Wembley den 16 april – 17 april.

Se matcherna hos Unibet

Live stream FA-Cupen semifinaler

Live stream Man City – Liverpool 16 april 2022

Den första semifinalen spelas mellan de två bästa lagen i Premier League just nu och kanske i hela Europa. Det är Man City och Liverpool som även går en kamp om titeln i ligan och i Champions League. Mötet blir en klassisk drabbning och mycket tyder på att vinnaren av denna semifinalen även kommer vinna FA-Cupen om man får se till oddsen. Vinnaren av denna semifinal får möta vinnaren av Chelsea och Crystal Palace som gör upp i den andra semifinalen. Den exakta matchtiden är inte känd ännu men kommer att visas här när det är klart. Så här ser oddsen ut för vem som vinner just nu:

Bästa vinnarodds FA-Cupen

Man City bästa odds 2,60 hos Unibet
Liverpool bästa odds 3,25 hos Unibet
Chelsea bästa odds 3,50 hos Betway
Crystal Palace bästa odds 13,00 hos Unibet

Om Live stream FA-Cupen 2022

Som sagt är det inte många matcher kvar innan vi vet vem som vinner den mest klassiska tävlingen i fotboll. Och oavsett vilka lag som går till finalen ser du Live stream FA-Cupen hos Unibet. Finalen spelas den 14 maj på Wembley och då vet vi vem som vinner den åtråvärda bucklan.

Gör så här för att se Live stream FA-Cupen semifinaler 2022:

  1. Skapa ett konto eller logga in hos Unibet
  2. Se till att du har pengar på ditt konto så ser du alla matcherna i FA-cupen via stream utan kostnad.
  3. Är du ny kund får du även en välkomstbonus hos Unibet. Du kan se vilka bonusar du kan välja på här