Allsvenskan

Csports.se visar alla matcher i Allsvenskan direkt i datorn eller surfplattan!

Du ser Live Stream av de bästa matcherna i Allsvenskan under hela säsongen.

Gör så här för att se Allsvenskan:
1. Regga ett konto via vår länk CMore
2. Registrera dina uppgifter och välj sportpaketet.
3. Se de bästa matcherna i Allsvenskan i HD kvalitet!

Till CMORE.se

Free Live Allsvenskan

Live stream av Allsvenskan i Fotboll

Allsvenskan i fotboll är en av Sveriges populäraste serier och många vill gärna kunna se sina favoritlag via live stream på dator i sin mobil eller surfplatta. Just för tillfället gör man det allra bäst hos CMORE. De har exklusiva rättigheter för att visa live stream av Allsvenskan.

Välja paket för att se Allsvenskan hos C More

Hos CMORE.se finns flera paket att välja mellan och för att få tillgång till alla matcher i Allsvenskan ska man välja paketet CMORE all sport. Det finns flera andra paket där du kan få tillgång till utvalda matcher i Allsvenskan men för att inte gå miste om ditt favoritlags match är det CMORE all sport du ska välja. Det kostar förnärvarande 349 kr i månaden och du kan när du vill säga upp ditt abonnemang efter att den Allsvenska säsongen är slut.

C More funkar på alla plattformar

En fördel med att se Allsvenska live hos C More är att den fungerar lika bra i vilken plattform du väljer. Du kan se matcherna enkelt i C More appen oavsett om du har en Android eller I-Phone. Du kan även se den i alla surfplattar. Ladda bara ner C More appen där man laddar ner appar på din mobil eller surfplatta. Har du en dator kan du bara surfa in på Cmore.se och logga in så har du tillgång till matcherna där.

Du kan även spela upp matcherna i Allsvenskan på din Chromecast eller Apple-TV, då kan du se det i full hd på din stora TV!

Till CMORE.se och se Allsvenskan