Allsvenskan

Discover Plus har rättigheterna till att visa alla matcher i Allsvenskan via livestream direkt i datorn eller surfplattan!

Free live stream Allsvenskan fotboll på nätet

Du ser Live Stream av de bästa matcherna i Allsvenskan under hela säsongen.

Gör så här för att se Allsvenskan Livestream:
1. Regga ett konto på Discovery Plus
2. Registrera dina uppgifter och välj totalpaketet.
3. Se de bästa matcherna i Allsvenskan i HD kvalitet!

Live stream av Allsvenskan i Fotboll

Allsvenskan i fotboll är en av Sveriges populäraste serier och många vill gärna kunna se sina favoritlag via live stream på dator i sin mobil eller surfplatta. Just för tillfället gör man det allra bäst hos Discovery Plus. De har exklusiva rättigheter för att visa live stream av Allsvenskan och Superettan

Välja paket för att se Allsvenskan hos Discovery Plus

Hos Discovery Plus finns ett paket som heter Total som ger tillgång till alla matcher i Allsvenskan och Superettan. Det finns flera andra paket där du kan få tillgång till annan sport men är det Allsvenskan du vill se är det detta paket som gäller. Du kan när du vill säga upp ditt abonnemang efter att den Allsvenska säsongen är slut. Du kan även få hela paketet i ett år.

Discovery + funkar på alla plattformar

En fördel med att se Allsvenska live hos Discovery+ är att den fungerar lika bra i vilken plattform du väljer. Du kan se matcherna enkelt i Discovery appen oavsett om du har en Android eller I-Phone. Du kan även se den i alla surfplattar. Ladda bara ner appen där man laddar ner appar på din mobil eller surfplatta. Har du en dator kan du bara surfa in på deras webbsida och logga in så har du tillgång till matcherna där.

Du kan även spela upp matcherna i Allsvenskan på din Chromecast eller Apple-TV, då kan du se det i full hd på din stora TV!