Se Premier League via livestream

Viaplay visar samtliga matcher i Premier League via livestream. Se världens bästa liga direkt i TV, dator, mobil eller surfplatta!

Se Premier League via live stream

Du ser live Stream av samtliga matcher i Premier League hela säsongen.

Gör så här för att se Premier League live stream:

1. Regga ett konto hos Viaplay.se
2. Registrera dina uppgifter.
3. Ladda ner Viaplays app till Ipad/Iphone eller Andoid telefon/surfplatta eller surfa in på Viaplay via datorn.
4. Se samtliga Premier League matcher i HD kvalitet!

Till Viaplay.se

Se Premier League lagen gratis

Det går även att se Premier League lagen gratis när de spelar i Fa Cupen och i ligacupen. Dessa matcher visas nämligen av Unibet i deras tjänst Unibet-TV. Här ser man Man Utd, Arsenal, Tottenham, Liverpool, Man City och Chelsea i varje omgång. För att kunna se matcherna behövs ett spelkonto hos Unibet med pengar på. Sedan är det bara att klicka sig in till rätt match och live streamingen startar direkt.

Fa cupen och ligacupen är viktiga i England och här finns en chans för de spealre som inte platsar i startelvan att spela in sig i laget. När det närmar sig kvartsfinaler och framåt brukar dock de bästa spelarna starta även här.

Till Unibet

Se Premier League lagen gratis i Fa cupen och ligacupen

Betta på PL

Många är vi som gillar att betta på PL. Det är många som ser på matcherna varje vecka och då ökar även kunskapen om lagen och det ger bra förutsättningar för bettingen. Att kunna sina lag man bettar på är skillnaden mellan vinst och förlust. När man väl har hittat ett intressant odds bör man titta i en oddsjämförelse på ex Betsmart.se och sedan spelar man där oddset är högst. Ett annat tips är att kolla in spelbolagens bonusar och det finns på Sportbonusar.com.

Det finns många bra bettingsidor för Premier League men för den som har bra koll på oddsen ska man titta lite extra på betfairs oddsbörs där man kan köpa och sälja odds och då kan man om man är duktig vinna pengar oavsett hur matchen slutar.

Till Betfair oddsbörs