Free live stream La Liga

Unibet ger dig Free Live Stream av La Liga hela säsongen. Alla matcher med Barcelona, Real Madrid, Villareal, Valencia, Sevilla och Atletico Madrid visas.

Live stream La Liga

Även El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid visas via Free Live Stream hos Unibet.

Live stream La Liga

Skapa ett konto hos Unibet. Sedan är allt som behövs för att se matcherna gratis är att du någon gång satt in pengar på ditt Unibet spelkonto.
Unibet visar sedan alla La Liga matcher under året helt gratis direkt i datorn. Dessutom till bra kvalitet och helt lagligt.

Gör så här för att se live stream La Liga:

  1. Logga in eller skapa ett konto hos Unibet med BankID
  2. Se till att du har pengar på ditt konto.
  3. Gå till Odds och sen klicka upp Streaming.
  4. Välj ut en match med en TV-skärm i listan och börja titta, du kan även spela live på matchen medans den pågår.

Här hittar du Tabell och spelschema för La Liga

Spela live och se matcherna hos Unibet

Betta på Spanska ligan

Många spelare har specialiserat sig på att betta på spanska ligan och det är inte svårt att först varför. Ligan har två riktigt bra laf i Bercelona och Real Madrid som dominerar i ligan och i Europa varje år. det är lätt att betta på dem och håller man koll på spelschemat kan man ofta hitta de tillfällen då de missar i sina långa vinstserier. Även lag som Atletico Madrid och Valencia har under långa perioder varit bra bet för spelare då de ofta vinner på hemmaplan.

Att specialisera sig på en liga är viktigt när man bettar. Att ha koll på den gör att man kan se om oddset är spelbart eller inte och det är det som gör att man vinner i längden.

Du måste vara 18+ för att spela. Tänk på att spela ansvarsfullt och regler och villkor tillämpas