Se Champions League via livestream

Champions League ser du via live stream under säsongen hos TV4Play. De visar samtliga matcher i Champions League under året. Inklusive gruppspel, 16-delsfinaler, åttondelsfinaler, kvartsfinaler, semifinaler samt CL finalen.

Se Champions League via livestream

Gör så här för att se Champions League:

1. Regga ett konto hos TV4Play
2. Registrera dina uppgifter.
3. Ladda ner Cmore appen till Ipad/Iphone eller Android telefon/surfplatta eller surfa in på TV4 Play via datorn.
4. Se samtliga Champions League matcher i HD kvalitet!

Läs mer om Champions League matcherna

TV4 Play visar även La Liga, Serie A och och mycket annat varje vecka!

Betta på CL

Att betta på Champions League är en viktig del av matcherna för många. Att spela på just denna turneringen är lite speciellt då det betyder väldigt mycket för alla lagen. En vanlig ligamatch kan ibland vara lite avslagen, men en CL match är alltid viktig. Det är oftast fullsatt oavsett vilken arena man kommer till och det gör att alla lag gör sitt bästa. Med det sagt så är det ofta de största lagens om vinner. Det är här man har alla blickar på sig och vill visa upp sitt bästa spel. Det är viktigt att tänka på även när man bettar.

Det är även svårt för spelbolagen att sätta rätt odds på matcherna eftersom det ofta är två lag som inte mötts tidigare eller inte har spelat mot varandra på flera år. Då är det svårt att sätta rätt odds på CL matcherna. När det gäller betting så tycker vi att de bästa oddsen generellt sett finns hos Unibet.

Live stream Champions League

Det finns just nu ingen free live stream av CL. Det finns dock möjlighet att se de flesta lagen i CL spela i sina ligor via den gratis livestream Unibet erbjuder. Här kan man se dem i både ligaspel och cupmatcher. Ett bra tips är att se hur bra de presterar veckan innan CL omgången.