Europa League

Live stream av Europa League visas denna säsong hos Viaplay

Europa League är lillebror till Champions League och den har inte samma status. Men det blir ändå många bra matcher med många riktigt bra lag från England och Spanien. Även de svenska lagen kvalar och försöker komma med till huvudturneringen. Följ de svenska topplagens kamp. Se Europa League hos Viaplay.

Live stream av Europa League

Gör så här för att se Europa League:

1. Regga ett konto hos Viaplay
2. Registrera dina uppgifter.
3. Ladda ner Viaplay appen till Ipad/Iphone eller Android telefon/surfplatta eller surfa in på Viaplay via datorn.
4. Se samtliga matcher i HD kvalitet!

Läs mer om Europa League matcherna

Viaplay visar även Premier League och och mycket annat varje vecka! Allt kostar 449 kronor per månad utan bindningstid.

Live Stream av EL kvalet

Utvalda matcher av kvalet till Europa League visas via live stream av Unibet-TV. För att få tillgång och se dessa matcher behöver du ett Unibet konto med pengar på. Har du inget är det enkelt att fixa med hjälp av ditt Bank-ID. För att du ska kunna se kvalet till EL behöver du ha pengar på ditt konto. Som ny kund till Unibet får du också en bra välkomstbonus. Unibet erbjuder även mängder med bra odds för den som vill betta på denna turnering. Vill man vinna lite extra bör man även använda sig av en oddsjämförelse och spela där oddset är högst.

Till Unibet

Live stream hos Viaplay

För att se Europa League via din dator, surfplatta eller mobil kan vi rekommendera dig att skaffa Viaplay. Det kostar pengar men har ingen bindningstid. Du får då även tillgång till hela utbudet från deras webbtjänst vilket är enormt. Du kan till exempel se Premier League lagen varje vecka och det är kanske det som de flesta betalar för.