Så ser du fotbolls EM 2024

Vi ger dig info om hur du bäst ser fotbolls EM 2024 på TV och via livestream. Se alla matcher i Euro 2024 som spelas i Tyskland från 14 juni till den 14 juli 2024. EM inleds den 14 juni med matchen Tyskland – Skottland.

Så ser du fotbolls EM 2024

Fotbolls EM 2024 på TV

På TV sänds matcherna i fotbolls EM 2024 via SVT och TV4 som delar på mästerskapet. Varannan match finns i SVTs kanaler (vanligtvis SVT1) och varannan visas på TV4 (eller någon annan av TV4s TV kanaler). Detta betyder att man måste ha tillgång till både SVT och TV4 för att kunna se samtliga matcher i EM.

I den tredje gruppspelsomgången så spelas två matcher samtidigt och då är det samma TV-kanal som har båda sändningarna. Detta innebär att man behöver ha möjlighet att se samtliga kanaler som SVT erbjuder och samtliga gratiskanaler från TV4 för att kunna se alla EM matcher.

Här ser ni hela EMs spelschema och TV tider.

Se matcherna via Livestream

Det går även utmärkt att se alla matcher i EM via livestream på TV, dator, mobil eller surfplatta. Här sänds hälften av matcherna via SVT Play och hälften via TV4 Play.

SVT Play är gratis och fungerar så länge du befinner dig i Sverige eller har ett VPN kopplat till en svensk IP adress. SVT sändningar brukar hålla en bra klass och till matcherna finns även en chatt där man kan ställa frågor till SVTs experter. Till SVT Play

TV4 Play kostar pengar men man slipper en hel del reklam om man betalar för TV4 Play under den månaden som EM pågår. Man får då även tillgång till lite analyser från experter och andra som gästar EM studion. Till TV4 Play

För den som vill betta på EM så finns bäst odds på EM hos Bet365 där det även finns livebet på samtliga EM matcherna.