Free live stream Champions League Hockey

Nu finns det free live stream av Champions League Hockey hos Unibet. Säsongen 2019/20 har de rättigheter att visa samtliga matcher i sin livestream tjänst Unibet TV. Till Unibet

Free live stream Champions League Hockey

Live stream Champions League Hockey

Unibet har alltså startat säsongen med att erbjuda free livestream av Champions League Hockey. De har rättigheterna att visa samtliga matcher i sin livestream. Det innebär att vi kan se våra favortilag från SHL i CHLs gruppspel och slutspel. Vad vi vet just nu är att de har rättigheterna för säsongen 19/20 men detta kan mycket väl bli förlängt och även gälla framtida säsonger.

För den som är ny kund hos Unibet har de även en bonus man kan ta del av när man registrerar sitt spelkonto. Den är på 100% upp till 2000 kr. Det innebär att den som sätter in 2000 kr får 2000 kr extra av Unibet och har då totalt 4000 kr att spela för. Detta kan med fördel användas för att spela på hockeymatcher. Unibet sportbonus är en av de mest förmånliga oddsbonusarna i Sverige.

Livestream hockey hos Unibet

Att Unibet nu visar hockey i sin livestream tjänst Unibet TV är mycket välkommet. Framöver ser vi även möjligheter att det kan bli tal om gratis livestream av NHL och SHL hos Unibet. Ett annat spelbolag som också satsar stort på hockey är Betsson. Detta genom att vara huvudsponsor till SHL vilket ger dem en hel del exklusiva rättigheter till Sveriges högsta hockeyliga.

Redan idag är utbudet av gratis sport hos Unibet enormt. Detta tack vare att de har rättighetr att visa samtliga matcher i La Liga, Bundesliga och Serie A varje vecka. Det är givetvis bra utbud men många av oss ser gärna ännu mer hockey i live stream programmet.

Utöver fotboll och hockey så visar Unibet med jämna mellanrum även andra sporter som Tennis, Basket, Badminton, Bordtennis, Dart och Handboll. Till Unibet