Free Livestream Ligacupen och FA cupen

Här hittar du info om Free Livestream på ligacupen som spelas 23 och 24 januari 2018 och free live stream på Fa Cupen 26 Januari 2018. Detta är ett gyllene tillfälle att se alla de bästa lagen spela även om man inte har Viasat eller Viaplay.

Du ser matcherna gratis hos Unibet.
Allt som behövs är ett spelkonto med pengar på så ser du de bästa matcherna från Engelska Ligacupen och Fa Cupen helt gratis!

Live stream ligacupen 24 och 25 oktober 2017

Live stream ligacupen 23 och 24 januari 2018

Tisdag och onsdag denna veckan är det dags för returmatcher i ligacupen. Båda semifinalerna lever i allra högsta grad och vi får se topplagen Man City, Chelsea och Arsenal! Du ser alla matcherna via free livestream.

23 jan kl 20:45 Bristol City – Man City
Semifinal i ligacupen och Bristol City ska försöka sig på att slå ut fantastiska Man City. Laget höll på att skräll riktig ordentligt i första matchen men förlorade till slut med 2-1. Det är dock inget dåligt resultat borta mot City. Här kommer City att tvingas spela med bästa laget om man vill ta sig till final!

24 jan kl 21:00 Arsenal – Chelsea
Första matchen slutade 0-0 mellan dessa båda giganter. Här kommer det att bli viktigt då detta troligtvis är dessa båda lags bästa chans till en titel i år. Viktigast kanske för Arsenal som i år även får svårt att nå en CL plats i Premier League.

Live stream på Fa Cupen 26 Januari 2018

Fjärde omgången i Fa Cupen och Unibet visar matchen Yeovil Town – Man Utd. Låter på pappret som en enkel United seger men i cuperna kan man inte ta något för givet. Viktigt för United som får se FA cupen som sin bästa chans till att ta en titel i år!

26 jan 21:00 Yeovil Town – Man Utd
Yeovil Town ligger i League Two och det innebär att de spelar i den fjärde divisionen i England. Där ligger man på en 21 plats av 24 lag. Man möter Manchester United som slåss i toppen av Premier League. Detta kan väl bara sluta på ett sätt…. eller?

Gör så här för att se live stream hos Unibet
1. Registrera ett spelkonto hos Unibet
2. Gör en insättning på minst 100 kr och du får även en bra sportbonus att spela med.
3. Klicka upp Livestreaming och alla matcher med Unibet TV symbolen går att se gratis.
4. Detta inkluderar spanska La Liga, franska Ligue 1 och tyska Bundesliga!

Till Unibet