Live stream Australian Open 2022

Det finns gratis live stream Australian Open 2022 hos Unibet. Där kan du se alla årets matcher inklusive favoriten på herrsidan Novak Djokovic som har fått Ok på att spela turneringen trots att han inte är vaccinerad mot Covid-19.

Live stream Australian Open 2022

Gratis live stream på Australian Open 2022

Unibet är spelbolaget som erbjuder gratis live stream på Australian Open 2022. Eftersom pandemin fortfarande pågår är det extra intressant att kunna titta lite på tennis och detta är årets första Grand Slam som spelas mellan 17 – 30 januari 2022.

Unibet visar samtliga matcher i turneringen både damsingel, herrsingel samt dubbelmatcherna. Det innebär att det är tennis i två veckor direkt från Australien. Men det är inte allt det spelas även kval inför huvudturneringen och även det går att se hos dem.

För att kunna se matcherna behövs ett spelkonto hos Unibet där man har gjort en insättning och att det finns pengar kvar på spelkontot. Vissa typer av stream som ex livestream på fotboll kräver även att man har lagt ett spel de senaste 24 timmarna.

Till Unibet

Odds på Australian Open

Samtliga odds på Australian Open 2022 finns i Betsmarts oddsjämförelse. Där hittar ni odds från Sveriges bästa spelbolag på alla tennismatcher i turneringen. Genom att spela där oddset är bäst ökar man sina vinster och det är så man blir en vinnare i längden.

En annan vinstfaktor är att ta spelbolagen bonusar. totalt finns över 25.000 kr i bonusar att hämta hem. Även om man som spelare enbart går plus minus noll på sin betting kan man hämta ut bonuspengarna och det blir en bra slant med tanke på hur många bra oddsbonusar det finns just nu.

Här hittar ni alla sportbonusar 2022 som finns hos svenska spelbolag med licens.

Vinnarodds herrsingel 2022
Novak Djokovic 2,30
Daniil Medvedev 3,20
Alexander Zverev 4,50

Vinnarodds damsingel 2022
Ashleigh Barty 3,50
Naomi Osaka 7,50
Garbiñe Muguruza 13,0

Samtliga odds från Unibet

Senaste nytt om turneringen finns på den officiella hemsidan ausopen.com.