Livestream Chelsea – Man City och Leicester – Southampton i Fa cupen

Livestream av Facupens semifinaler mellan Chelsea – Man City och Leicester – Southampton samt finalen finns hos Unibet. Semifinalerna spelas den 17 och 18 april 2021. Båda matcherna spelas på Wembley och det är bekräftat att de kommer att spela med publik. Dock med begränsat antal åskådare.

Livestream Chelsea - Man City och Leicester - Southampton i Fa cupen

Livestream 17 april 2021 | Chelsea – Man City

Först ut av semifinalerna är matchen mellan Chelsea och Man City. Chelsea är för närvarande på en femteplats i ligan. Man City leder ligan med 11 poäng och dt mesta talar för att de redan har säkrat ligatiteln även om Man Utd fortfarande kan gå förbi. Detta är den mest intressanta semifinalen och mycket talar för att vinnaren här även vinner finalen.

Matchen spelas den 17 april kl 18.30 på Wembley och troligtvis inför 4000 åskådare. På Wembley spelas även semifinalerna i EM slutspelet 2021. Publiken ger matchen lite extra inramning och kanske kan vi tittare få en bra upplevelse. Matchen visas av Unibet i deras livestream tjänst. För att se matchen behöver du ett spelkonto och pengar på kontot. Du behöver även ha lagt att spel inom 24 timmar från det att matchen skall starta.

Till Unibet

Livestream 18 april 2021 | Leicester – Southampton

Nästa Fa cup semifinal spelas den 18 april 2021 mellan Leicester och Southampton. Här är Leicester som ligger på tredje plats i Premier League favoriter att vinna. Men helt enkelt blir det inte. Southampton har varvat riktigt bra spel med helt uselt. Om laget har en bra dag kan de med Danny Ings på topp vinna mot nästan vilket lag som helst. Vi tror på Leicester men vill ändå varna för Southampton.

Denna match startar kl 19.30 på söndagskvällen och även den spelas på Wembley. Här väntas det 4000 nya åskådare och i så fall blir det publik även i semifinal 2. Unibet visar matchen i sin livesteam tjänst. Tänk på att du behöver ha lagt att spel inom 24 timmar för att kunna se den gratis.

Till Unibet